תפריט יומי

התפריט מוגש בימים א'-ד' בשעות 13:00-21:00, ובסופ"ש  בין השעות 12:00-22:00. להזמנות חייגו: 04-6795095

ראשונות

לחם ומטבלים | 16

פוקאצ'ה מחיטת דורום, מוגשת עם מטבל טחינה לבנה וחצילים בשמן זית.

חציל שרוף| 44

מוגש על מצע של טחינה לבנה או יוגורט נענע, צ'ימיצ'ורי וחמוציות.

ירקות גינה ממשק רגב | 49

צלויים בתנור, שמן זית זן ארבקינה מארץ גשור, גבינת כבשים ממחלבה מקומית נטור ועשבי תבלין.

מרק בצל | 42

בבישול ארוך ואיטי עם ציר בקר, יין לבן מרמת הגולן, קרוטוני בריוש.

סלט תפוחים וחמוציות |44

תערובת של עלים ירוקים מהמשק שלנו, תפוחי גרנט סמיט חמצמצים מצפון הגולן, חמוציות ושקדים קלויים.

סלט משק רגב | 52

ירקות גינה פריכים ממשק רגב בוויניגרט עגבניות מיובשות, מוגש על מצע לאבנה עזים ממחלבה מקומית או טחינה לבנה.

כרובית מטוגנת ממשק רגב | 49

איולי חרדל, סלסלה של עגבניות מהמשק

ארוחות לקטנטנים

המבורגר/ פרגית ילדים| 49

 מנות הילדים מוגשות עם צ'יפס, ירקות טריים וכוס מיץ תפוזים או לימונדה

vegeterian
gluten-free
paleo
hai-bari

עיקריות

רביולי ריקוטה ופרמזן | 69

שמן זית זן ארבקינה מ"ארץ גשור", תרד ומנגולד, כרובית, שרי, שום וזוקיני.

סטייק פרגית עסיסי | 79

בראב של קייג'ין, צלוי על הפלאנצ'ה, מוגש עם פאפאס צ'יפס

טריו דה לה קאסה | 82

צ'וריסו עגלה ממשק שניידר, נקניקיית מרגז מבשר עגלה וטלה בתערובת תבלינים ארומטית ונקניקיה פיקנטית. מוגשת על פירה לבן.

קבבונים ונהנים | 89

מבחר ממיטב הקבבים שלנו, הנטחנים במקום ובתיבול ביתי, רומני עשיר בבצל ושום, טלה עם נענע וקינמון, מזרחי עם כמון פטרוזיליה וצ'ילי ומיני בורגר במתכון מנצח. מוגש לצד פאפאס צ'יפס

קדירת כל הלילה | 99

בשר שריר עגלה ממשק שניידר, בבישול ארוך וארומטי, ירקות שורש, ציר בקר, יין אדום,שעועית, מוגש ביחד עם פריקה.

המבורגר מושבוצ קלאסי | 89

בשר עגלה ממשק שניידר, מוגש על לחמניית בריוש שומן בקר מהמאפייה שלנו עם חסה ועגבנייה ממשק רגב, בצל סגול,  לצד חמוצים ביתיים בתוספת פאפאס צ'יפס. 

תוספות להמבורגר: גבינה, בצל מטוגן, ביצת עין – 6 

מחבת נתחים מיוחדים עגלה שניידר | 299

900 גרם, מנה זוגית, אנטריקוט הולשטיין נקניקיות מרגז טלה וצ'וריסוס עגלה שניידר, קבב רומני ופרגית בראב של קייג'ין.פאפאס צ'יפס, פריקה וצ'ימיצ'ורי משק רגב.

אונטרסטייק זוגי | 249

700 גרם, סטייק מיוחד מנתח הצלעות העליונות ומכסה האנטריקוט. מאופיין במגוון טעמים ומרקמים. מוגש פרוס.

סינטה פרת הולשטיין | 159

350 גרם, נתח מהחלק האחורי של גב הפרה, דל בשומן, בעל טעם בשרי עז.

פריים ריב עגלה שניידר | 189

500 גרם, הצלע המובחרת של האנטריקוט, מהחלק הקדמי של העגלה, עתיר בשומן ובעל טעם בשרי עז.

המנות מוגשות עם תוספת לבחירה

פאפאס צ'יפס
סלט כפרי בויניגרט תמרים
בטטות צלויות
פריקה ירוקה עם ירקות שורש

מידות עשייה

R -צרוב רק במעטפת, כאשר כל חלקו הפנימי נא, צבוע אדום עז, בטמפרטורה נמוכה.
MR -נא למחצה. שוליו החיצוניים של הנתח צרובים ומרבית חלקו הפנימי נא, בטמפרטורת החדר.
M -עשוי למחצה. שוליו של הנתח צלויים וכך גם מחצית מחלקו הפנימי, במרכז הנתח טמפרטורה חמימה.
MW -עשוי. שוליו של הנתח צלויים וכך גם מרבית חלקו הפנימי. במרכז הנתח צבע ורוד וטמפרטורה חמה.
WD -עשוי היטב. שוליו של הנתח צלויים וכך גם כל חלקו הפנימי. במרכז הנתח צבע אפרפר וטמפרטורה חמה מאוד.

אחרונות

סמיפרדו שוקולד| 39

גנאש חם, קראמבל של פיסטוקים.

מלבי קרם קוקוס | 39

חלווה, בוטנים בדבש, תותים.