סדנת פירוק רבע קדמי

מסעדת המושבוצ והקצביה של שניידר מזמינים אתכם לחוויה חד פעמית – סדנת פירוק מעשית של רבע קדמי

לראות מקרוב איך אנחנו עושים את זה

נתכנס בחצר המסעדה הצופה לכנרת, נתלה רבעים קדמיים ויחד עם יוחאי שניידר, הבעלים של העדר שלנו ומנהל הקצבייה ושחר פיש שף המסעדה, נפרק אותם לנתחים, נעמוד על ההבדלים בין נתחים השונים ונשדך לכל נתח צורת הכנה אידיאלית בשבילו ( גריל, מעשנה, תנור, נא וכיו"ב)
בין לבין נטעם מהנתחים, לצד מנות מהמסעדה.

כמה קילו אנטריקוט יש בפרה אחת?
מה כל כך מיוחד בדנוור קאט?
מה עושים עם פלפלון?
ומי זאת מרלן?….
כל התשובות לשאלות האלו ועוד, בסדנה הקרובה. 
נשב נשתה נצפה נקשיב נשאל ונתאר את כל חלקי הרבע הקידמי, והפעם נשלב גם מחלקי הפנים.

נאכל הרבה, נשתה הרבה ונעשה הרבה כיף.
יום שני 12.9

יום שלישי 13.9

עלות לסועד: 299 ש"ח