סדנת פירוק רבע אחורי
של שניידר

שני 25.3 || שלישי 26.3
מסעדת מושבוצ

מסעדת מושבוצ והקצביה של שניידר מזמינים אתכם לחוויה חד פעמית – סדנת פירוק  רבע אחורי

סדנת פירוק רבע אחורי
של שניידר

מסעדת המושבוצ והקצביה של שנייידר מזמינה אתכם לחוויה קולינרית יוצאת דופן – סדנת פירוק רבע אחורי!

שני 25.3
שלישי 26.3
מסעדת מושבוצ

מתי פעם אחרונה יצא לכם לטעום מגוון נתחים במגוון צורות עשיה מרבע אחד ?

נתכנס בחצר המסעדה הצופה לכנרת, נתלה רבעים אחוריים מהעדר של שניידר ויחד עם יוחאי שניידר, הבעלים של העדר ומנהל הקצבייה, ארז רגב ושף מסעדת מושבוצ,

נפרק אותם לנתחים, נעמוד על ההבדלים בין נתחים השונים ובין הזנים השונים ונשדך לכל נתח צורת הכנה אידיאלית בשבילו ( גריל, מעשנה, תנור, נא וכיו"ב)

בין לבין נטעם מהנתחים, לצד מנות מהמסעדה ויינות מקומיים.

נאכל הרבה, נשתה הרבה ונעשה הרבה כיף.

יום שני 25.3 || 19:00

יום שלישי 26.3 || 19:00

עלות לסועד: 349 ש"ח