בקר בריא מעדר בריא- משק שניידר || בקנייה מעל 500 ש"ח- משלוח חינם

סדנאות פירוק

סדנת פירוק רבע אחורי
של שניידר

שני 25.3 || שלישי 26.3
מסעדת מושבוצ

מסעדת מושבוצ והקצביה של שניידר מזמינים אתכם לחוויה חד פעמית – סדנת פירוק  רבע אחורי

סדנת פירוק רבע אחורי
של שניידר

מסעדת המושבוצ והקצביה של שנייידר מזמינה אתכם לחוויה קולינרית יוצאת דופן – סדנת פירוק רבע אחורי!

שני 25.3
שלישי 26.3
מסעדת מושבוצ

מתי פעם אחרונה יצא לכם לטעום מגוון נתחים במגוון צורות עשיה מרבע אחד ?

נתכנס בחצר המסעדה הצופה לכנרת, נתלה רבעים אחוריים מהעדר של שניידר ויחד עם יוחאי שניידר, הבעלים של העדר ומנהל הקצבייה, ארז רגב ושף מסעדת מושבוצ,

נפרק אותם לנתחים, נעמוד על ההבדלים בין נתחים השונים ובין הזנים השונים ונשדך לכל נתח צורת הכנה אידיאלית בשבילו ( גריל, מעשנה, תנור, נא וכיו"ב)

בין לבין נטעם מהנתחים, לצד מנות מהמסעדה ויינות מקומיים.

נאכל הרבה, נשתה הרבה ונעשה הרבה כיף.

יום שני 25.3 || 19:00

יום שלישי 26.3 || 19:00

עלות לסועד: 349 ש"ח

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.
חנות
החשבון שלי
0 סל קניות

יום שני - כביש 2 ותל אביב

איזור חדרה

כביש 2

שרון מערבי

נתניה

הרצליה

רמת השרון

רמת גן

תל אביב

פתח תקווה 

יום שלישי - השרון המזרחי והשפלה

כביש 65 ודרומה

כפר יונה

אבן יהודה

גוש תל מונד

רעננה

כפר סבא

הוד השרון

כוכב יאיר

ראש העין

שוהם

ירושלים והסביבה

יום רביעי - כביש 1 ודרומה

ראשל"צ

רחובות

יבנה

אשדוד

אשקלון

עוטף עזה

באר שבע (אחת לשבועיים)

יום חמישי- קו עפולה- קיסריה וצפונה (כביש 65 וצפונה)

ישובי חוף הכרמל

חיפה

זכרון יעקב 

יוקנעם

רמת ישי 

טבעון

קריות

נהריה

עכו

נצרת

אצבע הגליל

פתחו שיחה
1
מה לארוז לכם?
שלום, אנחנו בדיוק מקצבים נתחים בריאים ומעולים. מה לארוז לכם?
דילוג לתוכן