מסעדת מושבוצ והקצביה של שניידר מזמינים אתכם לחוויה חד פעמית – סדנת פירוק רבע אחורי
מסעדת המושבוצ והקצביה של שנייידר מזמינה אתכם לחוויה קולינרית יוצאת דופן – סדנת פירוק רבע אחורי!
נתכנס בחצר המסעדה הצופה לכנרת, נתלה רבעים אחוריים מהעדר של שניידר ויחד עם יוחאי שניידר, הבעלים של העדר ומנהל הקצבייה, ארז רגב ושף מסעדת מושבוצ,
נפרק אותם לנתחים, נעמוד על ההבדלים בין נתחים השונים ובין הזנים השונים ונשדך לכל נתח צורת הכנה אידיאלית בשבילו ( גריל, מעשנה, תנור, נא וכיו"ב)
בין לבין נטעם מהנתחים, לצד מנות מהמסעדה ויינות מקומיים.
נאכל הרבה, נשתה הרבה ונעשה הרבה כיף.
יום שני 25.3 || 19:00
יום שלישי 26.3 || 19:00
עלות לסועד: 349 ש"ח
איזור חדרה
כביש 2
שרון מערבי
נתניה
הרצליה
רמת השרון
רמת גן
תל אביב
פתח תקווה
כביש 65 ודרומה
כפר יונה
אבן יהודה
גוש תל מונד
רעננה
כפר סבא
הוד השרון
כוכב יאיר
ראש העין
שוהם
ירושלים והסביבה
ראשל"צ
רחובות
יבנה
אשדוד
אשקלון
עוטף עזה
באר שבע (אחת לשבועיים)
ישובי חוף הכרמל
חיפה
זכרון יעקב
יוקנעם
רמת ישי
טבעון
קריות
נהריה
עכו
נצרת
אצבע הגליל
כלי נגישות