קבוצת מושבוצ - שניידר-רגב מזמינים אתכם לסיורים חווייתיים ברמת הגולן.
ללמוד ממקור ראשון איך עושים את ה FARM TO TABLE המקומי

הצטרפו אלינו למסע מרתק בעקבות החקלאות המקומית, 
גידול הבשר והירקות,
ושיטות העבודה של המשקים המובילים בגולן.

מה מחכה לכם בסיור?

מפגש עם אנשי המשק – לגלות ממקור ראשון איך יוצרים תוצרת איכותית.
סיור מודרך בארבע תחנות חקלאיות – מהמטעים ועד הקצבייה.
טעימות חווייתיות – נסיים בארוחה טעימה על הדשא בחנות המשק

מסלול הסיור

תחנה ראשונה-
על קצבות, יישון ונתחים

איך נבחרים הנתחים המושלמים? תהליך היישון והשפעתו על איכות הבשר.
בהנחיית: ארז רגב ויוחאי שניידר
מיקום: הקצבייה בקצרין

תחנה שניה-
סיפור העדר

איך מגדלים בקר איכותי בגולן,
התזונה, הגידול והדרך לבשר בריא יותר.
סיור חווייתי במרעה עם יוחאי שניידר.

תחנה שלישית-
ירקות ופירות טריים כל השנה

מה שיטות הגידול של הירקות והפירות הכי טובים?
איך מתאימים את הגידולים לעונות השנה?
סיור בחממות המשק עם ארז רגב.

תחנה רביעית-
טועמים את התוצרת

ההמבורגר המפורסם של מושבוצ ומשק שניידר
טעימה מאחד ממוצרי הדגל.
על הדשא בחנות המשק.

מתי זה קורה?

הסיורים הקרובים:

ימי שישי-

28.2 | 21.3 | 25.4 | 9.5 | 30.5

נפגשים בקצבייה בקצרין בשעה 10:00
משך הסיור : כ- 4 שעות
עלות למשתתף: 290 ש"ח
הנסיעה הינה ברכבים פרטיים