קבוצת מושבוצ - שניידר-רגב מזמינים אתכם
לסיורים חווייתיים ברמת הגולן.
ללמוד ממקור ראשון איך עושים
את ה FARM TO TABLE המקומי
הצטרפו אלינו למסע מרתק בעקבות החקלאות המקומית, גידול הבשר והירקות, ושיטות העבודה של המשקים המובילים בגולן.
מה מחכה לכם בסיור?
מפגש עם אנשי המשק – לגלות ממקור ראשון איך יוצרים תוצרת איכותית. סיור מודרך בארבע תחנות חקלאיות – מהמטעים ועד הקצבייה. טעימות חווייתיות – נסיים בארוחה טעימה על הדשא בחנות המשק
מסלול הסיור
תחנה ראשונה- על קצבות, יישון ונתחים
איך נבחרים הנתחים המושלמים?
תהליך היישון והשפעתו על איכות הבשר.
בהנחיית: ארז רגב ויוחאי שניידר
מיקום: הקצבייה בקצרין
תחנה שניה- סיפור העדר
איך מגדלים בקר איכותי בגולן,
התזונה, הגידול והדרך לבשר בריא יותר.
סיור חווייתי במרעה עם יוחאי שניידר.
תחנה שלישית- ירקות ופירות טריים כל השנה
מה שיטות הגידול של הירקות והפירות הכי טובים? איך מתאימים את הגידולים לעונות השנה?
סיור בחממות המשק עם ארז רגב.
תחנה רביעית- טועמים את התוצרת
ההמבורגר המפורסם של מושבוצ ומשק שניידר
טעימה מאחד ממוצרי הדגל.
על הדשא בחנות המשק.
מתי זה קורה?
הסיורים הקרובים:
ימי שישי-
28.2 | 21.3 | 25.4 | 9.5 | 30.5
נפגשים בקצבייה בקצרין בשעה 10:00 משך הסיור : כ- 4 שעות עלות למשתתף: 290 ש"ח הנסיעה הינה ברכבים פרטיים