אירועי הקולינריה של
מושבוצ ומשק שניידר

חוגגים את התוצרת המקומית הגולנית

בין המרחבים הירוקים של רמת הגולן
היכן שהאדמה פורייה והטבע מעניק את הטוב ביותר,
אנחנו מזמינים אתכם לחוות קולינריה אמיתית – מהמקור לצלחת.
אירועי הקולינריה של מושבוצ ומשק שניידר הם חגיגה של בשר איכותי, גידול מוקפד, ומטבח מקומי מוקיר מסורת.
בחרו את החוויה שמתאימה לכם

סדנאות פירוק רבע בקר של שניידר

ללמוד, להבין, לטעום

למי שרוצה להעמיק בעולם הבשר ולהכיר כל נתח ונתח לעומק:

  • איך מזהים את הנתחים השונים ומה מבדיל ביניהם?
  • אילו זנים גדלים במשק שניידר ומה היתרונות של גידול במרעה הגולני?
  •  מהן שיטות הבישול האידיאליות לכל נתח?

 

 

במהלך הסדנה תטעמו נתחים מובחרים, תקבלו הסברים מרתקים מהמומחים ותיהנו ממנות ייחודיות של מסעדת מושבוצ לצד יינות מקומיים משובחים.

הסדנאות הקרובות ייערכו בתאריכים הבאים:

פירוק רבע אחורי:
10.3 | 11.3 | 9.6 | 10.6

פירוק רבע קדמי:
5.5 | 6.5 | 7.7 | 8.7

מחיר לאורח: 390 ש"ח

סעודת קצבים

פשוט ליהנות מבשר מעולה

לחובבי הטעם, האנרגיה והאווירה. סעודת קצבים היא הזדמנות לחגוג עם בשר משובח ומנות שף שמביאים את חומרי הגלם המקומיים לשיאם.

משתה קצבים אמיתי המבוסס על הנתחים של משק שניידר, התוצרת של משק רגב והמטבח הבלתי מתפשר של מושבוצ.

  • שיטות הכנה מגוונות שמדגישות את איכות הבשר

  •  חגיגה גולנית אמיתית לצד יינות מקומיים מובחרים

סעודות הקצבים  הקרובות ייערכו בתאריכים הבאים:

25.3 | 26.3 | 26.5 | 27.5 
 מחיר לאורח: 390 ש"ח