מתכונים
רואסט שייטל

מצרכים
נתח שפיץ שייטל
ראב תבלינים רטוב: חרדל, דבש, אזוב, טימין ושום
הוראות הכנה בתנור ביתי
הדליקו את התנור על חום מקסימלי מראש.
הוציאו את הנתח עד שיגיע לטמפטורת
החדר )כשעתיים(.
מירחו את הראב מכל צידיו.
כשהתנור מחומם, הכניסו ל 20 דקות
כשהשומן כלפי מעלה.
לאחר 20 דקות כבו את התנור, השאירו את
דלת התנור סגורה וחכו כ 10 דקות נוספות.
הוציאו את הנתח ופירסו את הנתח בניצב
לכיוון הסיבים ,
טבלו את הפרוסות בנוזל הניגר מן הנתח
)חשוב! שם המלח(.
הוראות הכנה במעשנה
הדליקו תנור על חום מקסימלי מראש .
הוציאו את הנתח עד שיגיע לטמפטורת
החדר )כשעתיים(.
כשהתנור מחומם, הכניסו ל 10 דקות
כשהשומן כלפי מעלה.
לאחר 10 דקות הוציאו את הנתח ומירחו את
הראב מכל צידיו.
הכניסו למעשנה על 110 מעלות עד הגעת
הנתח לטמפ' של 54-56 מעלות חום פנימי.
הניחו לנתח לנוח 10 דקות
ופירסו נגד הסיבים.