סדנת פירוק רבע אחורי

מסעדת המושבוצ מזמינה אתכם למסיבת חזרה לשגרה ולסדנת פירוק רבע אחורי.

נתכנס בחצר המסעדה הצופה לכנרת, נתלה רבעים אחוריים ויחד עם יוחאי שניידר, הבעלים של העדר שלנו ומנהל הקצבייה ויפתח סליטרניק, שף המסעדה, נפרק אותם לנתחים, נעמוד על ההבדלים בין נתחים השונים ונשדך לכל נתח צורת הכנה אידיאלית בשבילו ( גריל, מעשנה, תנור, נא וכיו"ב) וכמובן שנאכל ( הרבה).

אז מה עושים עם הכף, איפה נמצאת האווזית, מה זה פלאנק, מה ההבדל בין שפיץ צאך ושפיץ שייטל, מהו הנתח האהוב על הברזילאים, האם פורטרהאוס וטיבון הם אותו הדבר ועוד.

נאכל הרבה, נשתה הרבה ונעשה הרבה כיף.
מושבוצ, מושב רמות
ימים ב-ג,   15.3 ו- 16.3 ,  בשעה 19:00 אצלינו במושבוצ
עלות לסועד: 299 ש"ח 
לפרטים והרשמה מלאו את הטופס או חייגו:  046795095

 

נשמח לראותכם,
ארז, יוחאי והצוות

  • פלפלים מוחמצים.
  • לבבות עוף ממולאים בשקדים בתבשיל פול ירוק ועראק.
  • טחול עוף ובמיה ביין אדום.
  • חומוס עם בשר – חומוס טרי עם שייטל קצוץ בבהרט של דלאלי והמון צנוברים.
  • סלט קוסקוס עם חמוציות בויניגרט תפוזים נענע ופטרוזיליה.
  • עופיון ממולא פתיתים ופירות יבשים.
  • רוסטביף שפיץ שייטל בחרדל ועשבי תיבול.
  • זנב שור על מצע  פריקה.
  • אוסובוקו עגל קלאסי – בישול ארוך, ירקות שורש ויין על אורז לבן.
  • אסאדו כל הלילה עם תפו"א צלוי בשומן בקר.
    *כל נתחי הבקר שיוגשו בארוחה הינם תוצרת עדר משק שניידר, עדר הבית של המושבוצ הגדל ע"פ תקן חי בריא
  • גנאש שוקולד מריר
  • גנאש שוקולד לבן
  • קצפת
  • פטיסייר פיסטוק
  • פירות יער אדומים
  • מרשמלו

שריינו מקום, הזמינו כרטיס עכשיו!
נשמח לראותכם, ארז והצוות

 

הבטיחו מקומכם עכשיו.
מלאו את פרטיכם בטופס
ונחזור אליכם בהקדם.