קרפצ'יו שייטל

קרפצ'יו שייטל

[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

אופן ההכנה

1. פורסים דק נתח של שייטל בצורה אנכית לסיבים (או שמבקשים מהקצב לחתוך נתח של שייטל לקרפצ'יו).
2. מסדרים על צלחת ומתבלים בעדינות עם מלח גס, פלפל שחור ומעט בלסמי מצומצם.
3. מפזרים מלמעלה פלחים של פרי קיץ מרענן (נקטרינה/אפרסק/אגס וכו'), עלי רוקט, ולמי שרוצה – גבינת פרמז'ן.[/vc_column_text][vc_single_image image="444" img_size="600X400" alignment="center"][/vc_column][vc_column width="1/3"][/vc_column][/vc_row]