אסאדו צלוי בתנור

אסאדו צלוי בתנור

[vc_row equal_height="yes"][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

מצרכים

נתח שפונדרה עם או בלי עצם 🐄
תערובת תבלינים[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

אופן ההכנה

1. אם אתם מתכננים מספיק זמן מראש אז: משרים את הנתח במרינדה 3% מלח 1% סוכר יומיים במקרר.
2. לאחר מכן: מתבלים את הנתח ומעסים בתערובת התבלינים
3. צולים בתנור על חום מאוד גבוה להשחמה –אפשר גם על גריל או מחבת
4. מציבים בתנור באלכסון וצולים בחום נמוך כ-100 עד 120 מעלות 6 שעות
5. חשוב להניח כלי שאוסף שומנים (אפשר להוסיף בו נוזלים).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]