בקר בריא מעדר בריא- משק שניידר || בקנייה מעל 500 ש"ח- משלוח חינם

בקר

ספר בישול טבעי – מתכונים דלי פחמימה וקטוגניים

100.00
הוספה לסל
בין המתכונים: וופל מלוח שיכול להפוך ברגע לפיתת מחבת לתפארת, פיצה קריספית שתישא בגאווה כל תוספת מבלי להתקפל, מיונז להעשרת מנות בשומן בריא ותיבול מלא טעם, קציצות ביתיות שמבוגרים וילדים אוהבים, פאי רועים עם טוויסט, מרק עוף פולני-מזרחי שהוא הפניצילין המושלם, אסאדו משובח בשיטת שגר ושכח, כרוב צלוי בחמאה לעונג מתמשך, וגם פורל כבוש וטרטר שייטל שירשימו את האורחים, פלפל מותסס של אורי מאיר-צ'יזיק שיקפיץ כל מנה, וקינוחים מתוקים בלתי מתפשרים: מלבי ברוטב פטל, בראוניז ים שוקולד ושברי שוקולד אגוזיים שיהפכו ללהיט המשפחתי.

מארז "טאטקי סנה בוער": נתח שייטל איכותי + שלישיית תבלינים

225.00
הוספה לסל
נתח שייטל כ 1 ק"ג מארז שלישיית תבלינים: הקראנצ'ית - 25 גר סמוקי לילו - 25 גר בתערובת של ניר -  25 גר

מטקה

169.00
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר. נתח קטן דל שומן מגיע מהחלק  הקידמי

בולדר קאט

189.00
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר. נתח הצמוד לדנוורקאט, מעט פחות משוייש ממנו, אבל טעמו לא פחות מרשים, אם לא יותר. שמו הוא המצאה שלנו ונובע מקרבתו לדנוור, כפי שעיר בולדר בקולורדו קרובה לדנוור. מומלץ בצלייה איטת עד מידת עשייה מדיום ולפרוס נגד הסיבים

צ'אק רוסט

189.00
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר. המשכו הישיר של האנטריקוט לכוון הצוואר. מתאפיין בשומניות מאוזנת ומתאים כרוסביף או לסטייקים

בשר בקר טחון – מוצר הדגל שלנו!

85.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. הנתחים הטריים נטחנים פעמיים אצלנו בקצביה, מוקפאים מיידית בשוק פריז וארוזים בחבילות של כ- 500 גר'. הבשר נטחן מהנתחים הבאים: צ'אך, אווזית, וייסבראטן, חלקים מהכתף והצוואר, המתאימים ביותר לבישול ברוטב. בעל טעמים עזים ודומיננטיים. המוצר נשלח קפוא

בשר בקר טחון שמן – מוצר הדגל שלנו!

85.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. הנתחים הטריים נטחנים אצלנו בקצביה, מוקפאים מיידית בשוק פריז וארוזים בחבילות של כ- 500 גר'. הבשר נטחן מהנתחים הבאים: שפונדרה, חזה, מכסה אנטריקוט, מכסה כף וחלקים מהכתף. בעל טעמים עזים ודומיננטיים. מתאים להכנת קבבים, המבורגרים ולמי שאוהב שומן בתבשילי בשר טחון המוצר נשלח קפוא

המבורגר מושבוצ, חבילה 1 ק"ג – מוצר דגל שלנו!

95.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. המבורגר מנתחי חזה, פאלדה ומכסה אנטריקוט, הנטחנים במקום . המבורגר  טרי ועסיסי במשקל 200 גרם ליחידה. המוצר נשלח קפוא. באריזות של 5 יחידות. להוספת לחמנית המבורגר להזמנה לחצו כאן

אוסובוקו – מוצר דגל שלנו!

79.00 לק"ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח מרגלו של הבקר בנוי מעצם מח מרכזית המוקפת בבשר שריר. נתח מלא ברקמות חיבור ולכן מתאים לבישול ארוך בו הופכות לגלטין וגורמות לעסיסיות. ניתן להשתמש לתבשילים, בבישול ארוך בסיר. מגיע באריזות של מינימום 1 קילו המוצר נשלח קפוא, ניתן לציין בהערות במידה ומעדיפים טרי

כף בקר שניידר – מוצר דגל שלנו!

99.00
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח מאיזור הירך הפנימית מתאים לצלייה מהירה עד מידה M. כנתח שלם מתאים גם לרוסביף. דל בשומן מתאים גם למנות קרות- טרטר/קרפצ'יו.  

פילפילון

149.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח שנצמא מתחת לאנטריקוט, צמוד לעמוד השידרה וחלל הבטן.  . מיקומו מקנה לו טעמים מיוחדים המזכירים מעט חלקי פנים. מתאים לצליה בטמ"פ נמוכה

פילה מרלן

169.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח הממוקם צמוד לעצם השכם , שמו לקוח מהמטבח הצרפתי , סיביו עדינים וטעמיו לא עזים.  שריר פעיל מעט ובעל טעמים מוצלחים במיוחד, מתאים לצליה על האש

סטרנום סטייק – סטייק ייחודי של הקצביה!

169.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר. סטייק מהרבע הקידמי מאיזור החזה זהו נתח מעולה לצלייה קצרה על הגריל. למידת מדיום

עצם רגל

49.00
הוספה לסל
עצם רגל - מצוינת להכנת ציר בקר, או כתוספת למרקים ותבשילים. חתוכה לחתיכות גדולות - כמות באריזה: 1-1.5 קילו. מגיעה קפואה.

שפיץ קצבים

149.00
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר. רצועה דקה ושומנית, מאיזור הצלעות של הבטן (חזה/אסאדו) טעמים חזקים בסגנון נתח קצבים. לצלייה מהירה עד מידה מדיום.

מוקפץ – רצועות בקר להקפצה

149.00
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר. רצועות בקר חתוכות לרצועות מוכנות להקפצה במחבת. מנתח כף, שריר הירך הפנימית, דל שומן רך ועסיסי, להקפצה מהירה. מגיע באריזות של חצאי קילו.

טורטוגה

159.00
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר. נתח קטן דל שומן מגיע ממכסה הכף, שריר הירך הפנימית.

עצם מח סירה

49.00
הוספה לסל
עצם מח פרוסה לאורך, תוספת נהדרת לסטייק.

סטייק מינוט כף בקר

99.00
הוספה לסל
שר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר.

שניידר קאט | שפיץ שייטל, שייטל, ופיקניה (שפיץ צ'אך)| שניידר. מגיע בנתח של 2.0-3.5 קילו

189.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר.
שפיץ שייטל, שייטל, ופיקניה (שפיץ צ'אך). השלושה ממוקממים בשכנות ברבע האחורי של הבקר.
הפיקניה והשפיץ שייטל הם נתחים משויישים מעט וכשרירים הם פעילים במידה מתונה, טעמם עשיר משל הנתחים הקלאסיים סינטה ואנטריקוט.
השייטל הצמוד לעצם כמעט ואינו משוייש וטעמו (לדעת הקצבים שלנו) הוא הטוב ביותר, אך צריך להזהר מלייבשו.
אנחנו מיישנים את הרבע בשלמותו ובהגיעו לבשלות פורסים על נתחים עבים ויפים.

חטיפי אסאדו

129.00 לק"ג
הוספה לסל
שר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. אסאדו פרוס דק לצלייה קצרצרה בחום גבוה

שרשרת פילה

100.00 לק''ג
שר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. שרשרת הפילה היא רצועה שנמצאת במקביל לפילה המוכר. היא בעלת רקמת חיבור שומנית, מרקמה מעט פחות רך מהפילה המוכר ומעט סיבי יותר מתאימה. שרשרת הפילה מתאימה להקפצה צלייה כשיפודים, מעשנה או על גריל עם רשת גבוהה. המוצר נמכר כנתח שלם, משקל ממוצע 50-100 גרם.

שריר, קוביות לקדירה

89.00 ק"ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.

דנוור קאט

189.00
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר.

פורטר האוס | סינטה ופילה מופרדים ע"י עצם טי – שניידר

229.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. . נתח יחסית דל בשומן ומורכב משני נתחים שונים- הסינטה והפילה, כאשר עצם בצורת T מפרידה ביניהם. הנתח מאפשר מפגש מעניין של טעמים בין הסינטה בעלת הטעמים העזים לפילה הרך בעל הטעמים העדינים יחסית. הנתח מיושן במקום בשיטת יישון יבש על העצם כשלושה שבועות ליצירת בשר רך ומיצוי הטעמים של הנתח. מתאים לצלייה קצרה כסטייק.

קלאב סטייק שניידר- סינטה על עצם

219.00 לק''ג
הוספה לסל
"ניו יורק סטייק" (סינטה על העצם בחיתוך אמריקאי) בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. זהו נתח מהצלעות האחוריות של העגלה בחיתוך עם העצם, ללא הרבה שומן בתוכו אלא עם שכבת שומן דקה העוטפת אותו. השומן שנמס במהלך הצלייה וכן העצם שמפרישה טעמים לבשר ומרכזת את טעמו יוצרים סטייק עסיסי ונהדר בעל טעמי בשר עזים. נתח זה מיושן במקום בשיטת יישון יבש על העצם כשלושה שבועות ליצירת בשר רך ומיצוי טעמיו. מעולה לצלייה קצרה על הגריל.

פריים ריב שניידר אנטריקוט על עצם

229.00 לק"ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח מהצלעות האמצעיות של העגלה, ארבע הצלעות האחרונות של האנטריקוט, מאופיין ב"שיוש" שבמהלך הצלייה הופך את הנתח לעסיסי ובעל טעמים עזים. נתח הפריים ריב מיושן במקום בשיטת יישון יבש על העצם כשלושה שבועות ליצירת בשר רך ומיצוי הטעמים של הנתח. הפריים ריב מעולה לצלייה קצרה על הגריל כסטייק, מתאים גם לצלייה ארוכה בחום נמוך כנתח (רוסטביף).

קוביות צוואר

89.00 לק"ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח גדול שרירי, סיבי ושומני בעל טעם בשרי נהדר. מתאים במיוחד לבישול ארוך בנתחים קטנים (קדירות למינהן) או לצליה ארוכה כנתח שלם. כמו כן מעולה כבשר טחון לקציצות, המבורגרים, קבבים ולמילוי.

סינטה שניידר

229.00 לק''ג
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח מהצלעות האחוריות של העגלה. נתח ללא הרבה שומן בתוכו אלא עם שכבת שומן דקה העוטפת אותו. שומן זה נמס במהלך הצלייה ומסיף עסיסיות וטעם רב לנתח. נתח הסינטה מיושן במקום בשיטת יישון יבש על העצם כשלושה שבועות ליצירת בשר רך ומיצוי הטעמים של הנתח. הסינטה מעולה לצלייה קצרה על הגריל כסטייק, מתאימה גם לצלייה יבשה בתנור. רצוי להגיש עד מידה מדיום על מנת לשמור על מרקם רך יחסית.

אונטרסטייק

169.00 לק"ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. פריסה של נתח האונטר לסטייק. מורכב משני נתחים: דנוורקאט (מכסה אנטריקוט, עשיר בטעמים) ומהמשך שריר האנטריקוט. מיושן לפחות 21 יומים.

מרגז חבילה כ- 750 גרם

95.00 לק"ג
הוספה לסל
נקניקיות עסיסיות מיוצרות בעבודת יד מבשר טרי שנטחן ומתובל במקום. בשר מנתחי פלדה עגל ופלדה טלה. מכילות 30%-40% שומן. *המוצר נשלח קפוא

וייסבראטן, נתח שלם כ 2 ק"ג

89.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. שריר בהיר ורזה העומד בעומסים גדולים ולכן סיבי. משמש בעיקר לטחינה אך ניתן גם לעשות ממנו צלי ברוטב לאוהבי הבשר הרזה. כמו כן משמש לבשר מיובש (בילטונג וברזאולה). *נמכר כנתח שלם בלבד, כ- 1.5 ק"ג

שניצל כף – מוצר קפוא

99.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח שריר הירך הפנימי, שריר גדול ועגול ללא רקמת חיבור אשר מונח על עצם האגן. בעל שומניות נמוכה. נתח בעל טעמים מעולים המתאים מאוד לקרפצ'יו, לשניצלים ולסטייק דק בצלייה קצרה (מינוט).

אווזית

99.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח הממוקם בחלקה האחורי של העגלה ומזכיר בצורתו גוף אווז ומכאן שמו. מורכב משלושה שרירים המופרדים בניהם בריקמת חיבור דקה. נושא עומס רב ולכן משמש בעיקר לטחינה אך ניתן להכין ממנו קדירות לאוהבי בשר מועט שומן. כמו כן, אם מחלקים אותו לתתי השריר ניתן להכין פסטרמות מהשרירים השונים.

ואסיו

149.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. ממוקם בחלקה האחורי של העגלה בין הסרעפת לבטן, חלק מהפלדה. צלייה בחום נמוך/בינוני  על הגריל עד מידה MR בעל טעמים בשריים עמוקים ונפלאים. מתאים גם לשיפודים ולמוקפץ.

פלאנק סטייק

149.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח זה הינו חלק מהפלדה שהיא כיסוי הבטן של העגלה. נתח עגול סיבי בעל טעם חזק. נתח טעים וסיבי המתאים בעיקר לטחינה, לצליה איטית במעשנה או בטמפרטורה נמוכה. בצלייה קצרה על הגריל עד מידה MR בעל טעמים בשריים עמוקים ונפלאים. כמו כן ניתן להכין ממנו תבשילים נהדרים.

ספיידר

160.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח קטן שטוח המחובר לכף מצידו הפנימי של האגן, צורתו כשל צדפה המרושתת בנימי שומן. עקב מיקומו בתוך האגן לשומן שלו יש טעם מיוחד ומכייוון שצמוד לעצם האגן לא זז כמעט ויש לו טעם יחודי עמוק ונהדר. מעולה לצלייה על הגריל כסטייק. (דורש צלייה מעט ארוכה יותר בגלל השומן שעליו).

פיקניה, נתח שלם כ- 1.5 ק"ג

179.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נמכר כנתח שלם בלבד, כ- 1.5 ק"ג

שייטל

169.00 לק''ג
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר.   נתח השייטל הינו שריר העכוז, נתח עגול ורזה הבנוי מכשלושה תתי נתחים. הנתח האהוב על הדרום אפריקאים. למרות שעובד בעומס די גבוה, מיקומו על עצם האגן מקנה לו איכויות של סטייק, טעמו עז וביישון גם רך למדי. מצויין לקרפציו, לשניצל או לסטייקים ברמת עשייה מירבית מדיום (עקב מיעוט בשומן). כאשר פרוס לסטייקים יש הקוראים לו ראמפ סטייק.

שפיץ שייטל, נתח שלם כ- 1.2 ק"ג

179.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. צמוד לשייטל בחלקה הקידמי עליון של הרגל האחורית, בדרך כלל מצופה בשומן. נתח משולש המזכיר באיכויותיו את השייטל, מעט יותר משוייש. מתאים במיוחד לצלייה ארוכה כנתח, או לשיפודים. *נמכר כנתח שלם בלבד, כ- 1.2 ק"ג

פילה שניידר

299.00 לק''ג
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. ממוקם בחלקה האחורי של העגלה והינו שריר פנימי בסמוך לסינטה. היות שאינו מאומץ הוא רך מאוד, דל בשומן ובעל טעמים עדינים ולכן נחשב ליוקרתי. מיושן עצמאית במקום בשיטת יישון בואקום על מנת לרכך את הבשר ולהביא למיצוי הטעמים. לפילה שלושה איזורים עיקריים- המרכז מהווה את עיקר הנתח ומעולה לצלייה קצרה כסטייקים המכונים מדליוני פילה, תחילת הפילה שמתאים לטיגון או לשימוש ברצועות או קוביות וחלקו האחורי (המכונה "ראש פילה") שהינו בעל טעמים דומיננטיים יותר המתאים מאוד לצלייה קצרה יחסית כנתח שלם בתנור.

שפונדרה (קשתית) אסאדו ללא עצם

109.00 לק''ג
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. האסאדו הינו נתח מהצלעות המקושתות היורדות מגב הבהמה לכוון החזה, בין הצלעות ומעליהן שיכבת שרירים משויישת ודקה המצופה כמעט תמיד בהרבה שומן. נהדר לצליה ארוכה בחום נמוך אשר ממיסה את השומן ומפרקת את השריר באיטיות ועושה אותו לאחד הנתחים העסיסים שיש. השם אסאדו נובע משיטת בישולו בארגנטינה ובארץ כשמבקשים אסאדו בדרך כלל הכוונה לנתח עם העצמות, בעוד שכשמבקשים שפונדרה הכוונה היא לבשר ללא העצמות.

מכסה אנטריקוט

130.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. שריר קטן ויחסית פעיל הממוקם מתחת לאנטריקוט ובעל מעטפת חיצונית של שומן. מעולה במיוחד לטחינה ובעיקר להמבורגרים.

אסאדו (קשתית) עם עצם

89.00 לק"ג
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. האסאדו הינו נתח מהצלעות המקושתות היורדות מגב הבהמה לכוון החזה, בין הצלעות ומעליהן שיכבת שרירים משויישת ודקה המצופה כמעט תמיד בהרבה שומן. נהדר לצליה ארוכה בחום נמוך אשר ממיסה את השומן ומפרקת את השריר באיטיות ועושה אותו לאחד הנתחים העסיסים שיש. השם אסאדו נובע משיטת בישולו בארגנטינה ובארץ כשמבקשים אסאדו בדרך כלל הכוונה לנתח עם העצמות, בעוד שכשמבקשים שפונדרה הכוונה היא לבשר ללא העצמות.

אונטריב (בשר מס' 2)

99.00 לק"ג
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח המורכב משני חלקים עיקריים- מכסה האנטריקוט המאופיין בשומנים פנימיים ועשירים והצוואר שהינו רזה יותר ומזכיר במרקמו נתח שריר. הנתח מיושן במקום בשיטת יישון יבש על העצם כשלושה שבועות ליצירת בשר רך ומיצוי הטעמים שלו. פעולת האכילה של הפרה, הורדת הראש לאיסוף המזון, מצריכה מאמץ ולכן קבוצת שרירים זאת, על אף שהיא בחלק העליון של הפרה, בעלת סיב שבדרך כלל דורש בישול ארוך (שעתיים) או טחינה, ובעלת טעם עז יותר. אפשרי גם לצלייה קצרה על הגריל.

חזה בקר

89.00 לק"ג
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. זהו נתח הנמצא בין הרגליים הקידמיות, מורכב משני שרירים סיביים אחד נקרא פלאט וכשמו שטוח, והשני פוינט משוייש יותר, שנייהם בעלי טעם עז. השומן נמס בבישול, הופך את הנתח לעסיסי ומוסיף טעם בשרי מעולה. נתח זה מיושן במקום בשיטת יישון רטוב בואקום ליצירת מרקם וטעם מיטביים. הנתח מתאים לבישול ממושך כנתח שלם או בקוביות, מעולה לטחינה, צליה בתנור, עישון במעשנה, כבישה (קורנביף) או כבסיס לציר בקר.

אנטריקוט שניידר

249.00 לק''ג
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. . נתח מהצלעות הקדמיות של הבקר מאופיין ב"שיוש" של שומן ובמרכזו "עין" המוקפת שומן. שומן זה נמס במהלך הבישול/ צלייה ומעצים את טעמי הבשר. נתח האנטריקוט מיושן במקום בשיטת יישון יבש על העצם כשלושה שבועות ליצירת בשר רך ומיצוי הטעמים של הנתח. האנטריקוט מעולה לצלייה קצרה על הגריל כסטייק, מתאים גם לצלייה ארוכה בחום נמוך כנתח (רוסטביף), בישול במעשנה ולטחינה.

קוביות כתף

89.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. המוצר נשלח קפוא, ניתן לציין בהערות במידה ומעדיפים טרי

צלי כתף 5, נמכר כנתח שלם

119.00 לק"ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח בעל אחוזי שומן נמוכים, במרכזו עוברת רקמת החיבור קולגן שבזמן הבישול הופכת לג'לטין ומשפרת את מרקם הנתח. מתאים בעיקר לבישול ארוך בנוזלים חתוך לקוביות או לצלייה כנתח שלם ועישון במעשנת. לאחר ניקוי רקמת החיבור יכול לשמש גם לצלייה קצרה.

שריר

89.00 לק''ג
הוספה לסל
שריר (מספר 8/18) בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר.. נתח המאחד בתוכו כמה חלקי בשר המופרדים על ידי רקמות חיבור שהופכות לג'לטין בבישול ולכן מוסיפות לו עסיסיות וטעם. מומלץ בעיקר לבישול ארוך בנוזל בקוביות (קדירות למינהן).

פילה מדומה מס' 6, נתח שלם כ – 1.2 ק"ג

89.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח זה ממוקם בכתף הבהמה ודומה בצורתו לפילה אך שונה ממנו בטעם ובמרקם. בעל עומס ותנועה בינוניים וחוצה אותו גיד, בעל סיבים רבים וקצרים, נקי משומן. מתאים לצליה כנתח בתנור או במעשנה וכן משמש לצלי ברוטב כגוש, או כגולאש. *נמכר כנתח שלם בלבד, כ -1.2 ק"ג

כתף מרכזי 4

89.00 לק"ג
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נמצא בחלקה האחורי עליון של הרגל הקידמית, נושא עומס רב ובעל תנועה בינונית, מחולק לשלושה שרירים עם ריקמת חיבור דקה בניהם, כאשר השריר הגדול מהשלושה חצוי באמצע בגיד עבה. נתח זה הינו בעל אחוזי שומן נמוכים המתאים בעיקר לבישול ארוך בנוזלים חתוך לקוביות או לצלייה כנתח שלם, עישון במעשנת וטחינה למחפשים בשר רזה.

פלאט איירון סטייק

189.00 לק''ג
פלאט איירון סטייק הינו חלק מהכתף (מספר 5) בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח זה הינו משויש מאוד בשומן, בעל טעמים עזים ועמוקים של בשר. מיושן במקום בואקום ליצירת נתח רך מאוד המעולה לצלייה קצרה ומתאים גם לבישול.

נתח קצבים דק

189.00 לק''ג
הוספה לסל
נתח קצבים דק בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. זהו שריר הסרעפת, בעל טעם חזק מאוד של בשר, כשריר שעובד קשה אך לא זז הרבה. מתאים בעיקר לצלייה קצרה על הגריל או להקפצה.

נתח קצבים עבה

189.00 לק"ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח קצבים הינו אחד הנתחים המומלצים ביותר שכן הוא דל בשומן יחסית ובעל טעמים עזים. . שריר התלוי על עמוד השידרה וצמוד לכבד מחולק באמצע על ידי גיד, נהוג לצלותו כגוש ואחכ לפרוס לפרוסות.

לחי

139.00/ק"ג לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. שריר הלחי הינו שריר מפותח מאוד בעל אחוזי שומן גבוהים יחסית, על כן מצויין לבישול ארוך במהלכו מתרכך הבשר והופך לנימוח ובעל טעמים עזים ומיוחדים. המוצר נשלח קפוא

זנב

89.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. הזנב הינו נתח בעל טעם עז ביותר ומרקם מיוחד. כמו כן, בעל מרקם קשה ולכן מצריך בישול ארוך מאוד. בחוליות הרחבות והבשרניות רצוי להשתמש לתבשיל ואילו בשאר החוליות להעשרת טעם של מרקים.

מוח

79.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר.. מוח הוא חלק שמנוני עדין בעל טעם ניטרלי יחסית שסופג באהבה כל טעם שמשדכים לו. מעולה בטיגון בסגנון שניצל או בתבשילי רוטב עשירים. המוצר נשלח קפוא

שקדי לב

199.00 לק"ג
שקדי לב עגל מתוצרת בקר שניידר העומד בתו התקן של "חי בריא"- גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח שומני מאוד ועשיר בטעמים. מתאים לצריבה וצלייה קצרה או לשיפודים. המוצר נשלח קפוא

לשון

59.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. הלשון היא למעשה שריר, ללא עצמות בעל טקסטורה רכה, עם מעט שומן יחסית לחלקי פנים ועשירה בחלבון וברזל. נתח זה דורש לרוב בישול מקדים בסיר עם מים על מנת לקבל נתח רך ונימוח. לאחר מכן מתאים לכבישה או צליה בתנור. המוצר נשלח קפוא

עצמות מח

49.00 לק''ג
הוספה לסל
עצמות מח עגלה מתוצרת בקר שניידר העומד בתו התקן של "חי בריא"- גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. מח עצם הינו חומר שומני הנמצא בתוך עצם חלולה הממוקמת ברגלי העגלה. ניתן לאפות בתנור וכן להוסיף למנות נוספות להעשרת טעמן כמו מרקים, חמין, תבשילי קדירה ותבשילי גורמה. המוצר נשלח קפוא

כבד בקר

49.00 לק''ג
הוספה לסל
בשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. נתח בעל ערך תזונתי רב. צבעו אדום בורדו עמוק, מרקם רך ועסיסי עם טעמים דומיננטיים. מתאים לטיגון או לצלייה על הגריל. המוצר נשלח קפוא,

לב בקר

49.00 לק''ג
הוספה לסל
לב עגלה מתוצרת בקר שניידר מרמת הגולן העומד בתו התקן של "חי בריא"- גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. הלב הינו נתח דל שומן מרובה בטעמים, עשיר בברזל, מינרלים וויטמינים. מתאים לצלייה כאשר פרוס דק או על שיפודים, ניתן להוסיפו לתערובת בשר טחון לצורך הוספת טעמים ומרקם אוורירי. המוצר נשלח קפוא

צ'וריסוס, חבילה כ 750 גרם

95.00 לק"ג
הוספה לסל
צ'וריסוס עסיסיים מיוצרים  בעבודת יד מבשר טרי שנטחן ומתובל במקום. בשר מנתחים מבשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר.. מכילים 30%-40% שומן. *המוצר נשלח קפוא

קבב רומני, חבילה כ-1 ק"ג

95.00 לק"ג
הוספה לסל
קבב טרי ועסיסי הנטחן ומתובל במקום מבשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר.. בתיבול ביתי בסגנון רומני עשיר בבצל ובשום, המכיל כ25% שומן. נמכר באריזות של 1 ק"ג 14 יחידות במארז.   *המוצר נשלח קפוא

מיני בורגרים

95.00 לק"ג
הוספה לסל
מיני בורגר הנטחן במקום מבשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. מיני בורגר טרי ועסיסי במשקל 70 גרם ליחידה, מכיל כ-25% שומן ומורכב מנתחי הפלדה והצוואר שהינם בעלי טעם בשרי עז. *המוצר נשלח קפוא להוספת לחמניית מיניבורגר לחצו כאן  

קבב מזרחי, חבילה כ- 1 ק"ג

95.00 לק"ג
הוספה לסל
קבב טרי הנטחן ומתובל במקום מבשר בקר בריא מעדר בריא, בגידול ארוך במרעה פתוח ברמת הגולן, לפי פרוטוקול ייחודי למשק שניידר.  גדל ללא זרזי גדילה, ללא אנטיביוטיקה מניעתית ותוך שמירה על רווחתו של הבקר. בתיבול ביתי בסגנון מזרחי עם כמון, פטרוזיליה וצ'ילי המכיל כ25% שומן. נמכר באריזות של 1 ק"ג 14 יחידות במארז. *המוצר נשלח קפוא

רבע שלם

61.00
הוספה לסל
לראשונה בקצביה, אפשרות לרכוש רבע שלם! לבחירתכם: אחורי או קידמי. עגלה או פרה פירוק גולמי - פירוק הנתחים ואריזתם בשלמותם. מחיר: 58 ש"ח לק"ג ברוטו (הרבע ישקל בשלמותו בעת ההזמנה משקל מוערך לרבע -70 ק"ג) כמו כן נוכל לספק מקפיא מיועד בעלות של 1950 ש"ח חלום לקרניבורים!

רבע שלם מקוצב

72.00
הוספה לסל
לראשונה בקצביה, אפשרות לרכוש רבע שלם! לבחירתכם: אחורי או קידמי. עגלה או פרה רבע מפורק, מקוצב וטחון על פי בקשתכם. תיאום צורת הפירוק והמוצרים הטחונים ייעשה מול הלקוח מחיר: 69 ש"ח לק"ג ברוטו (הרבע ישקל בשלמותו בעת ההזמנה- משקל מוערך לרבע -70 ק"ג) כמו כן, ניתן להזמין מקפיא 230 ליטר בעלות של 1,950 ש"ח  כולל הובלה לבית הלקוח חלום לקרניבורים!
Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
עגלת קניות
Start typing to see posts you are looking for.
חנות
החשבון שלי
0 סל קניות

יום שני - כביש 2 ותל אביב

איזור חדרה

כביש 2

שרון מערבי

נתניה

הרצליה

רמת השרון

רמת גן

תל אביב

פתח תקווה 

יום שלישי - השרון המזרחי והשפלה

כביש 65 ודרומה

כפר יונה

אבן יהודה

גוש תל מונד

רעננה

כפר סבא

הוד השרון

כוכב יאיר

ראש העין

שוהם

ירושלים והסביבה

יום רביעי - כביש 1 ודרומה

ראשל"צ

רחובות

יבנה

אשדוד

אשקלון

עוטף עזה

באר שבע (אחת לשבועיים)

יום חמישי- קו עפולה- קיסריה וצפונה (כביש 65 וצפונה)

ישובי חוף הכרמל

חיפה

זכרון יעקב 

יוקנעם

רמת ישי 

טבעון

קריות

נהריה

עכו

נצרת

אצבע הגליל

פתחו שיחה
1
מה לארוז לכם?
שלום, אנחנו בדיוק מקצבים נתחים בריאים ומעולים. מה לארוז לכם?
דילוג לתוכן