כולם משקיעים בנתח הכי טוב, בסטייק הכי איכותי, המעשנה הכי מדוייקת
אבל מה לגבי הבשר שאנחנו אוכלים יום יום?
בשר טחון הוא אחד מחומרי הגלם הכי נפוצים במטבח ולכן, הכי חשוב לדעת מהיכן הוא בא, שהוא מיוצר נתחים טובים, טריים ואיכותיים.
מזמינים אתכם לצלול לעומק העולם של הבשר הטחון, ללמוד על הנתחים השונים שניתן להפוך לבשר טחון, להבין את חשיבות האיכות והטריות וכמובן להתנסות במתכונים מגוונים.
בסדנה נכין, קבב רומני, קבב מזרחי, 2 סוגי המבורגרים מנתחים שונים, סלופי ג'ו בלחמניית בריוש עם שומן בקר (להיט!) והקלישאה הים תיכונית – עראייס.
הסדנה היא מעשית ולכן מספר המקומות מוגבל!
הבטיחו את מקומכם עכשיו!